En af de mest velkendte spillere, der har spillet i Premier League og Manchester United, Wayne Rooney, har besluttet at indstille sin aktive spillerkarriere. Han har nemlig fået tilbuddet om at indtage en ny rolle som cheftræner i Derby County.

LÆS OGSÅ: Klopp roser United: De fortjener det

Rooney har været i Derby siden januar 2020, hvor han skiftede til klubben som spiller. Sidenhen har han fungeret som spillende træner, da Philip Cocu i november blev fyret, hvorfor Wayne Rooney midlertidigt overtog rollen.

Tilsyneladende har de dog været imponeret over hans evner for træner, for de har besluttet sig for at ansætte ham på fuldtid som cheftræner.

Det er ensbetydende med, at Wayne Rooneys karriere som spiller er slut. Det har været en karriere, som har budt på en lang række flotte bedrifter. Blandt andet kan han bryste sig af at have opnået sensationelle ting i sin tid i Premier League.

Wayne Rooney kan blandt andet bryste sig af at være den mest scorende spiller i Manchester Uniteds historie. Ligeledes har han været med til at vinde et utal af individuelle og holdtitler sammen med De Røde Djævle.

LÆS OGSÅ: Solskjær forud for topbraget: Det ville være et chok at slå Liverpool

Ikke nok med, at han har haft en imponerende tid i Manchester United, så har han også skabt flotte resultater for både Everton og det engelske landshold. Hans nye kontrakt som træner i Derby løber frem til sommeren 2023.