Den tidligere Manchester United-spiller Phil Neville har sat nogle ord på sine tanke om Paul Pogba. Han forstår slet ikke, at han ikke starter på Ole Gunnar Solskjærs hold.

LÆS OGSÅ: Harry Maguire er sikker: Han bliver klasse

Han insisterer nemlig på, at han skal starte for De Røde Djævle, hvis de ønsker at spille på den måde, de er kendt for at spille. Det kommer efter, at han igen startede på bænken, da United mødte Everton i Premier League.

Han ønsker ikke at pege fingre af Ole Gunnar Solskjær, men han er dog stadig overbevist om, at han er forkert på det taktiske plan.

“Jeg synes helt klart, at det er væmmeligt, at Pogba ikke spiller. Hvis United ønsker at vinde ligaen, hvis de ønsker, at opnå succes, og hvis de ønsker at spille, som Ole ønsker, de skal spille, så skal Pogba spille.”

Han tilføjer herefter, at han kan vælge én af de andre, herunder Matic, Fred eller Scott McTominay til at spille sammen med Pogba og Bruno Fernandes.

LÆS OGSÅ: United-fans på Twitter: Han skal erstatte Pogba

“Jeg ved godt, at jeg før har sagt, at han ønsker at forlade klubben, da han ikke ønsker at være der, men jeg mener fortsat, at han er blandt de bedste midtbanespillere i verden. Derfor tænker jeg lidt, hvorfor han ikke spiller?”

Det kan dog ligne, at vejen for Pogba til startpladsen bliver lang og hård.