Manchester United brugte en stor del af sit budget, da man hentede Donny van de Beek i Ajax, og det har derfor vakt undren, at han ikke har fået mange muligheder for at vise sit værd på Old Trafford.

LÆS OGSÅ: Ronaldo i brøler: Afslører selv skandale

Han fik dog en sjælden mulighed tirsdag mod West Ham, som Manchester United endte med at vinde med 1-0 efter forlænget spilletid.

Donny blev dog erstattet af Bruno Fernandes i det 73 minut.

Og spørger man talkSport-eksperten Andy Townsend, så ser det ikke ud til, at Donny van de Beek går en lovende fremtid i møde. Han mener i hvert fald, at Donnys første halvleg var noget så ringe.

“Vi ser ikke rigtig det store fra Donny van de Beek. Han ser lidt fortabt ud. Han ser ud som om, at han ikke rigtig forstår, hvor han skal positionere sig og løbe hen på det her hold,” kommer det fra Townsend.

Og ovenstående analyse er den tidligere United-stjerne Mark Hughes enig i.

“Du har ret. Man sidder bare med fornemmelsen af, at… de ikke rigtig stoler nok på ham til at give ham bolden endnu. Når og Fred og Matic kigger op, og ser Rashford og Greenwood – som stadig er en ung spiller, men som har et stort talent – så virker det som om, at de foretrækker at give bolden til dem. Deres første indskydelse er at aflevere til dem,” sagde Hughes.

“Hvad Van de Beek angår, så kunne jeg ikke få øje på den store bevægelse. Jeg så ikke de små løb ind i de frie rum, selvom man har en fornemmelse af, at det er den type spiller, han er, og at det er i de områder, han ønsker at arbejde. Han var skuffende igen. Han spiller for Manchester United, som er en kæmpe klub. Han er nødt til at vise langt mere, end han gør i øjeblikket.”

LÆS OGSÅ: Han er træt af situationen: Nu vil Messi ikke mere

Donny van de Beek har spillet 300 minutter i Premier League i denne sæson, hvilket vil sige, at han har været på banen under 15 procent af tiden.