Sergio Ramos røg efter sigende i stort skænderi med Real Madrids præsident efter fiaskoen i Champions League mod Ajax. Manchester United kan blive hans fremtidige klub, skriver spansk medie. 

Ifølge den spanske avis, AS, var Sergio Ramos og Real Madrids præsident, Florentino Perez, voldsomt oppe at skændes i omklædningsrummet efter 4-1-nederlaget til Ajax Amsterdam i midtugen.

Her skulle præsidenten have kaldt nederlaget for ”vanærende” og kritiseret spillernes attitude i opgøret, indtil Sergio Ramos greb ind for at forsvare sine holdkammeraternes præstation. Spanieren havde selv karantæne og måtte overvære nederlaget fra tilskuerpladserne. 

Som TeamTalk gengiver bataljen beskrevet i AS bebrejdede Sergio Ramos præsidenten for elendig planlægning forud for denne sæson, som han mente var grunden til, at året har udviklet sig, som det har for Real Madrid. Ifølge kilder skulle Ramos have sagt til Perez: ”Betal mig, og jeg smutter.”

En kommentar, der har sat gang i spekulationer om en mulig afsked med Real Madrid. Og da Ramos tidligere er blevet sat i forbindelse med Manchester United, er den forbindelse blusset op igen som en mulighed. Som TeamTalk skriver, så var Ramos rygtet til United tilbage i 2015, men dengang gik rygtet i sig selv, efter han forlængede med Real Madrid til 2020. 

I 2016 udtalte Ramos sig om mulighederne for et skifte til den engelske klub, men dengang sagde han, at han overvejede at skifte, men at Real Madrid altid var hans førsteprioritet, både sportsligt og økonomisk. Måske ser virkeligheden anderledes ud i dag. 

Sergio Ramos er i dag 32 år og har vundet stort set alt, der kan vindes for en fodboldspiller. Det er blevet til fire Champions League-titler, fire spanske mesterskaber, to pokaltitler, samt et VM og to EM-titler med Spanien. Forsvarsspileren skiftede fra Sevilla til Real Madrid i 2005 for cirka 200 millioner kroner.