Manchester United-målmand Dean Henderson skulle være ivrig efter at forlade klubben, efter at være blevet valgt fra til at være en del af Englands landsholdstrup til den kommende VM-kvalifikationskamp.

Det skriver The Mail.

Den 24-årige Dean Henderson formåede ellers at sikre sig pladsen som førstemålmand, men da man nåede Europa League-finalen mod Villarreal, var det alligevel David de Gea, der blev valgt til at stå mellem stængerne.

I starten af den nuværende sæson var han utilgængelig – ude med coronavirus – men siden sit comeback har han fortsat spillet andenviolin til David de Gea, som mere eller mindre har været i fremragende form.

Det har medført, at Dean Henderson har været begrænset til sin ene optræden i form af Carabao Cup-kampen i tredje runde, hvor United blev besejret af West Ham.

Det virker usandsynligt, at Dean Henderson skulle kunne vippe David de Gea af tronen, hvorfor han i stedet har rettet øjnene mod muligheden for at komme væk fra klubben og dermed kæmpe sig til en landsholdsplads forud for VM.

Newcastle United skulle angiveligt være interesseret i at hente ham, men Henderson er klar over, at De Røde Djævle næppe vil lade ham skifte i midten af sæsonen.