Manchester United er ivrige efter at hente Frenkie de Jong. Derfor er de i færd med at forberede et nyt bud på den hollandske midtbanespiller.

Den engelske klub har allerede afgivet et bud på Frenkie de Jong, men dette bud er blevet afvist, hvorfor De Røde Djævle endnu ikke har en aftale i stand.

– LÆS OGSÅ: Dembélé fanget på video: Bliver i Barcelona

Angiveligt skulle De Jong være åben for at forlade Camp Nou til fordel for Old Trafford, om end der endnu ikke har været nogen meldinger om, at han er blevet enig om de personlige vilkår med Manchester United.

Det vides derfor ikke, om der allerede er opnået enighed mellem Frenkie de Jong og Manchester United, men ikke desto mindre er de i færd med at forberede et nyt bud.

Denne gang vil der være tale om et bud, der lyder på 70 millioner euro plus yderligere 10 millioner euro. Derfor nærmer de sig Barcelonas værdisætning, men de ser dog gerne, at der er tale om et bud uden variabler.

Deres samlede bud vil derfor lyde på 80 millioner euro, ifølge medie BarcaUniversal. Om det er nok til at overbevise den spanske klub om at sælge De Jong, vides endnu ikke.

– LÆS OGSÅ: Premier League-klub vil hente Joakim Mæhle

Såfremt det ender med, at De Jong bliver solgt, er der en forventning om, at Barcelona straks vil forsøge at hente en afløser i form af Bernardo Silva fra Manchester City.