Der skal ikke herske nogen tvivl om, at man længe har siddet med følelsen af, at den endeløse transfersaga mellem Borussia Dortmund og Manchester United om et muligt Sancho-skifte er netop dét – endeløs.

LÆS OGSÅ: Inter vil hente Barca-spiller, som også er på radaren i Juventus

Man skulle dog nu kunne begynde at se lyset for enden af tunellen, eftersom flere og flere troværdige kilder melder, at Dortmund og De Røde Djævle begge skulle være optimistiske, selvom United fik deres første bud afvist.

Ole Gunnar Solskjær og co. havde nemlig afgivet et bud, som skulle have ligget i omegnen af £67 millioner, hvilket er £10 millioner mindre, end hvad Dortmund kræver at modtage, før de vil overveje at vinke farvel til Sancho. Men her skulle United altså fortsat være interesseret, da Sky Germany nu beretter, at United har budt £74 millioner.

Manchester United skulle dermed “blot” være £3 millioner fra udbudsprisen, men ifølge Sky skulle der være gensidig enighed om, at man ønsker at få færdiggjort handlen hurtigst muligt.

LÆS OGSÅ: Messi har accepteret kontrakttilbud

Den 21-årige Dortmund-stjerne har dog andet at tænke på i disse uger, eftersom han blev inkluderet i Englands landsholdsmandskab, som naturligvis også er med ved Europa Mesterskaberne. Her kan Sancho dog ikke bryste sig af at være kommet i aktion.