Det er ikke nogen hemmelighed, at der har været mange mennesker, der har luftet sin holdning om klubejerne, der valgte at melde sig til Super League. Det gælder også i Manchester United, hvor man for nylig oplevede, at der var store protester mod ejerne af klubben, før man skulle møde Liverpool i Premier League.

LÆS OGSÅ: Sviner United og Liverpool: “Tag deres titler fra dem”

Det endte såmænd med at få opgøret aflyst, da en gruppe fans også havde formået at skaffe sig adgang ind til selve stadion, hvorimod langt de fleste altså stod ude foran Old Trafford.

Det fik mange til at starte spekulationer om, hvorvidt man havde fået adgang af en ansat, som skulle have hjulpet dem med at komme ind på banen, men dette bliver dog afvist af Manchester United selv, hvilket de melder ud på deres hjemmeside.

“Først brød de igennem en barriere ved sikkerhedskontrollen foran, hvorefter nogle klatrede over portene for enden af München-tunnelen, inden de skaffede sig adgang til en dør ved en tribune, som de kunne åbne og skaffe andre adgang til banen,” skriver United på deres hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Forslag om ny liga: United og andre Premier League-klubber stemmer for

Det vides endnu ikke, hvornår Manchester Uniteds kamp mod Liverpool bliver spillet.