Der var en Premier League-klub, som efter alt at dømme var United, der havde budt omtrent €100 millioner for Kalidou Koulibaly fra Napoli. De nægtede dog at sælge, da de mente, at han i stedet var €150 millioner værd.

LÆS OGSÅ: Derfor vinder United aldrig Premier League med Solskjær

Han er dog blevet ældre, og så er hans kontrakt kortete, ligesom også Napolis økonomi er blevet berørt af coronakrisen. Det har naturligvis gjort ondt på pengepungen, og de står nu i en meget akavet position.

Il Mattino erfarer, at Napoli står i en situation, hvor man er nødt til at sælge for at skære i omkostningerne. Det betyder dog også, at han ikke længere koster €100 millioner, men derimod meget mindre.

Den 29-årige midtstopper skulle i stedet koste €39 millioner. Han tjener €7 millioner årligt i Napoli, hvilket det ikke mener, er holdbart for klubben. De vil derfor have ham fjernet fra lønningslisten hurtigst muligt.

De skriver ligeså, at de regner med, at det bliver Manchester United og Liverpool, der kommer til at dyste om at vinde Koulibalys underskrift. United har som tidligere nævnt budt på ham før, og Liverpool er blevet kædet sammen med ham to gange.

Manchester City har ligeså forsøgt at signe ham, men de har fået et dårligt forhold til Napoli, hvorfor dette skulle være helt udelukket.

LÆS OGSÅ: United-spiller om Solskjær: “Han er meget vigtig”

Koulibalys kontrakt løber frem til 2023.