Det sker sommetider, at Manchester United og Liverpool har de samme spillere på radaren. Faktisk er det noget, der er sket mange gange – og nu er de efter sigende i kamp om den samme La Liga-bomber.

LÆS OGSÅ: Nu forklarer Mino Raiola sin Pogba-kommentar

Begge de engelske klubber meldes nemlig interesserede i Sevillas nuværende topscorer, Youssef En-Nesyri.

Han har også tidligere været rygtet til Premier League, men dengang var det dog hverken Manchester United eller Liverpool, han blev kædet sammen med. Derimod var der rygter om, at han var på vej til West Ham.

Det er mediet 90min, der skriver, at både Manchester United og Liverpool er interesserede i Youssef En-Nesyri. Begge klubber holder et tæt øje med den 23-årige spillers situation, da det rygtes, at han vil forlade Ramon Sanchez-Pizjuan Stadium til sommer.

Det er dog ikke blot de to Premier League-klubber, der har udvist interesse i Sevilla-spilleren. Der er nemlig også klubber som Dortmund og Inter, der er interessede, ligesom West Ham også fortsat er interesserede.

LÆS OGSÅ: Rio Ferdinand vil have United-profil smidt på bænken

I denne sæson er det blevet til 13 mål i den spanske La Liga for Youssef En-Nesyri, hvilket – som sagt – er nok til at gøre ham til den nuværende topscorer i Sevilla.