Manchester United er begyndt at undersøge mulighederne for at hente Ajax-stjernen Ryan Gravenberch som afløser for Paul Pogba.

Der er ikke meget, der tyder på, at Paul Pogba forlænger sit ophold i Manchester United. Det betyder, at han med al sandsynlighed forlader Old Trafford til sommer.

Derfor skal den engelske klub have fundet en spiller, der kan afløse Pogba, hvis han rejser til sommer. I denne forbindelse skulle de have et godt øje til Ryan Gravenberch, skriver The Athletic.

De Røde Djævle er meget ivrige efter at hente forstærkninger til midtbanen, hvorfor de vil forsøge at hente Gravenberch til sommer.

Det er dog ikke blot den 19-årige midtbanespiller, der er af interesse for Manchester United. Angiveligt skulle de også have udset sig Ajax-træner Erik ten Hag som deres foretrukne kandidat til at afløse Ralf Rangnick.

Den unge midtbanespiller er flere gange blevet sammenlignet med Paul Pogba, hvilket Manchester United tilsyneladende er enige i. Derfor skulle de være interesserede i at hente ham til Old Trafford.

Gravenberch skulle være åben for at forlade Ajax til sommer, men han er angiveligt mere interesseret i et skifte til tyske Bayern München. Det kan derfor blive svært for United at overbevise ham om at rejse til England.