Manchester United er på jagt efter en passende afløser for Ralf Rangnick, og har i denne forbindelse Carlo Ancelotti med i overvejelserne.

Da Manchester United fyrede Ole Gunnar Solskjær som træner, blev Ralf Rangnick hentet ind som midlertidig træner. Det er planen, at han skal sidde i trænersædet resten af denne sæson.

LÆS OGSÅ: Isco skifter til La Liga-klub

Når denne sæson er overstået, skulle en anden træner helst stå klar til at overtage Manchester United-mandskabet. Planen er nemlig, at Ralf Rangnick på dette tidspunkt skal overgå til en rolle som konsulent.

De Røde Djævle er allerede blevet kædet sammen med flere forskellige trænere. Der er dog intet meldt ud om, at de skulle være nået til enighed med en kandidat.

Flere medier har meldt, at deres foretrukne kandidat angiveligt skulle være Mauricio Pochettino. Skal han til Manchester, kræver det dog, at han bliver købt fri af sin kontrakt med Paris Saint-Germain.

Er det ikke muligt at hente Pochettino som afløser for Ralf Rangnick, skulle Carlo Ancelotti være en mulig kandidat. Det skriver ESPN.

LÆS OGSÅ: Barcelona vil give Dembélé kort kontrakt

Ancelotti ses som en ideel kandidat, men han er dog ikke i toppen af listen. Ifølge ESPN er det stadig Pochettino, der står øverst på listen hos De Røde Djævle, der altså håber at kunne lokke ham væk fra PSG.