Der bør ikke herske tvivl om, at Luke Shaw har været en af de absolut bedste spillere for Manchester United i denne sæson.

LÆS OGSÅ: Derfor står City bedre end United ift. at signe Jack Grealish

Hans flotte præstationer har ikke blot medført, at han har cementeret sin plads i truppen hos De Røde Djævle. De har også medført, at han er blevet udtaget til det engelske landshold. Ifølge ham selv er han positivt overrasket over at være blevet udtaget til landsholdet, da han ikke selv havde regnet med det.

“Jeg havde stort set opgivet. På nogle tidspunkter lavede jeg nogle dumme fejl, hvor jeg droppede ud af holdet, når jeg ikke burde. Det var min beslutning,” lød det fra Luke Shaw, da han udtalte sig til Manchester Uniteds officielle hjemmeside.

Hertil udtalte han også, at han vil gøre, hvad han kan for at bevise overfor Gareth Southgate, der er træner for det engelske landshold, at han har fortjent sin plads i truppen.

“Dengang havde jeg en svær periode. Min familie og kæreste troede virkelig, at det var slut. Forhåbentlig kan jeg vise Southgate, at jeg har fortjent min plads, lyder det fra backen,” sagde han også.

LÆS OGSÅ: United har udset Premier League-profil som Sancho-alternativ

I denne sæson har Luke Shaw spillet 35 kampe for Manchester United. På tværs af de 35 kampe er det blevet til et enkelt mål og seks oplæg for forsvareren.