Der er næppe enighed om, hvem der kan kåres som værende den bedste Manchester United-spiller i denne sæson. Et godt bud på en spiller, der i hvert fald har klaret sig rigtig godt, er Luke Shaw. Den 25-årige forsvarer har formået at løfte sit niveau, hvilket er noget, som man, ifølge ham selv, blandt har Solskjær at takke for.

LÆS OGSÅ: Manchester United-spiller udsat for racisme

“Han (Solskjær, red.) tager presset væk fra os spillere, og tager det hele på sig selv. Nogle gange er det ikke retfærdigt, da det er os som er på banen, og vi burde også tage vores del. I forhold til hvad jeg havde før Ole kom til, er det fuldstændig anderledes nu. Det har skubbet mig til en nyt niveau,” sagde han til Sky Sports.

“Solskjærs håndtering af spillerne er fremragende. Den måde han leder spillerne, og hvordan han snakker til dem, får det bedste ud af dem. Han håndtere situationer med spillerne perfekt i forhold til, hvad der er brug for hos en stor klub som Manchester United.”

Luke Shaw, der blev kåret som Årets Spiller i Manchester United i 2018/19-sæsonen, påpegede også, at han kæmpede med sin selvtillid, da han spillede under José Mourinho. Det skulle derfor også have været noget, som påvirkede hans spil.

LÆS OGSÅ: Manchester United-stjerne har overhalet Liverpool-duo på denne statistik

“Jeg gider ikke lyde som en lille dreng der ikke kan håndtere presset, fordi du er konstant under pres hos en klub som Manchester United, men jeg havde ingen selvtillid dengang. Jeg tabte modet. Det skiftede under Ole. Glæde og selvtillid er, for mig, de vigtigste ting, som du har brug for på banen. Jeg føler, at jeg har det nu,” sagde han også.