Jose Mourinho har aldrig været bange for at kritisere sine egne spillere. En af de spiller, der har fået lov at mærke dette på sin egen krop, er Manchester United-profilen Luke Shaw.

LÆS OGSÅ: Trods mange skader: Koeman med stor ros til Barca-truppen

De Røde Djævles forsvarer har flere gange måtte enten høre eller læse kritik af sig selv fra Jose Mourinho i medierne. Nu har han givet udtryk for, at det ikke har været helt let for ham at opleve at blive kritiseret af Mourinho på denne måde.

"Det var svært, fordi jeg kunne ikke selv få sat mine ord på det. Mange folk stod bag, så jeg vidste, at jeg havde deres støtte. Jeg skulle bare holde mit hoved nede og være stille," har Luke Shaw udtalt til mediet Goal.

Her kom han også ind på, at folk generelt sagde mange negative om ham, men samtidig fremhæver han også, at det er noget, der har været med til at forbedre ham som spiller.

"Folk sagde mange negative ting om mig, men jeg ser tilbage på det og lærer af det. Det har forbedret mig som spiller - ikke kun på banen, men også uden for banen," sagde Shaw til Goal, hvilket han fulgte op med:

LÆS OGSÅ: Går i samme fodspor: Uniteds kamp mod Sociedad spilles på andet stadion

"Jeg har været uheldig med skader, men jeg har altid haft en tro på mig selv. Jeg vil være her og vise, hvad jeg kan. Forhåbentlig kan jeg fortsætte med det og sætte kritikerne på plads."