I løbet af de seneste par uger og særligt dage har der været flere historier, der melder forskellige ting om Edinson Cavanis fremtid. Han er af flere medier blevet sat i forbindelse med et skifte til Boca Juniors, mens andre medier skriver, at han forlænger sin kontrakt med Manchester United.

LÆS OGSÅ: Medie: United vil bytte David De Gea til La Liga-målmand

Nu kaster TyC Sports dog mere lys over sagen, da de har bragt et interview med hans far, Luis Cavani. I dette interview har han fortalt, at der er 60 procent chance for, at hans søn beslutter sig for at vende tilbage til Sydamerika.

“Hvis jeg skal give jer en procentsats, vil jeg sige, at der er 60 procent chance for, at han vender tilbage til Sydamerika. Min søn føler sig ikke særligt tilpas i England og ønsker at være nær sin familie igen,” lød det fra Luis Cavani, da han udtalte sig til TyC Sports.

Ikke nok med det, så har han faktisk også bekræftet, at hans næste klub med stor sandsynlighed bliver Boca Juniors. Han gør det dog ikke klart, om han ender med at forlade Manchester United til sommer eller først til næste år.

LÆS OGSÅ: Manchester United på jagt: Vil stjæle Emerys stjerneforsvarer

“Han har altid været tiltrukket af idéen om at spille for Boca Juniors. Hvis han vender tilbage til sydamerikansk fodbold, hælder han til dem. Midtvejs i dette år (det må være til sommer, red.) vender han tilbage til Sydamerika,” sagde Luis Cavani også til TyC Sports.