Søndagens Premier League-opgør mellem Manchester United og Newcastle tog en noget spøjs drejning mod slutningen af opgøret.

LÆS OGSÅ: Præsidentkandidat: Sådan beholder vi Messi i klubben

Manchester United ønskede at skifte Juan Mata og Shola Shoretire på banen i kampens døende minutter. Der var dog mange, der lagde mærke til, at det ikke var kampens fjerdedommer, men derimod Lee Grant, der stod med lystavlen.

Lee Grant, Manchester Uniteds aldrende målmand samt målmandstræner, er normalvis en reserve, da han både er bag David de Gea og Dean Henderson i hierakiet, men han fik altså et andet job mod Newcastle.

Det kommer efter, at coronarestriktionerne fortæller, at klubbernes trænerstab holder lystavlen, når man skal signalere en udskiftning under kampen.

Det gør man, da det begrænser antallet af personer, der er involveret eller i berøring med spillerne eller trænerne på sidelinjen. Lee Grant er dog ikke den første, der gør dette, da også Duncan Ferguson holdt lystavlen, da Everton spillede mod Liverpool.

Der er dog også fokus på Lee Grant i øjeblikket, da man endnu ikke ved, om han får forlænget sin kontrakt i Manchester United. Hvis ikke, han gør dette, så vil det dog betyde, at han vil kunne gå fuld tid som målmandstræner i klubben.

LÆS OGSÅ: Ferdinand fortæller: Det havde du aldrig set Ferguson gøre

Han har dog også muligheden for at rykke et skridt op i hierakiet, da der nu er snak om, at Dean Henderson ikke ønsker at være David de Geas back-up efter sommer, hvorfor han kan ende med at forlade klubben.