Manchester United kan potentielt ende med at skulle betale Sporting Lissabon yderligere 4,2 millioner pund, hvilket svarer til 36 millioner kroner, hvis Bruno Fernandes vinder prisen som PFA Player of the Year. Det skriver The Times.

LÆS OGSÅ: Ekspert: United vil erstatte De Gea og Henderson med ny målmand

Til trods for et mindre formdyk på det seneste, er den portugisiske stjerne fortsat favorit til at løbe afsted med titlen, når Premier League-spillerne selv skal kåre den spiller, der har gjort det bedste i denne sæson.

Som angivet herover, kan det dog ende med at blive en halvdyr hæder for Manchester United, om end de sikkert med glæde betaler, hvad det koster.

Da De Røde Djævle i januar 2020 hentede Bruno Fernandes i Sporting Lissabon, betalte de indledningsvist en sum på 46,4 millioner pund, hvilket svarer til 400 millioner danske kroner. Det må siges at være en rigtig god pris, når man ser på, hvordan han har spillet i denne sæson.

Dog var der også en række præstationsbaserede bonusser indskrevet i kontrakten, hvilket kan få den samlede pris for Bruno Fernandes til at stige.

LÆS OGSÅ: United og Liverpool haft ham på radaren: Han koster nu under det halve

Det har allerede medført, at Manchester United nu har betalt 55 millioner pund (475 millioner kroner) for ham, da han har udløst flere af de bonusser, der er skrevet ind i kontrakten. Ender han med at vinde PFA Player of the Year, vil den samlede udbetaling stige til knap 60 millioner pund (518 millioner kroner).