I Manchester United har man før givet udtryk for, at man vil hente en højreback til klubben, da man ønsker at opbygge konkurrence, hvilket man også så, da Manchester United hentede Alex Telles til klubben, hvilket i den grad fik Luke Shaw til at vise sig frem.

LÆS OGSÅ: United-spiller ramt af ny skade: Solskjær forventer ikke, at han er klar til weekenden

Paul Scholes ser dog ikke nogen grund til, at Manchester United går ud og investerer i en ny højreback, da man allerede har Diogo Dalot. Scholes var meget imponeret over hans præstation mod United, da han startede inde i Europa League-opgøret.

“Han virker til at være en god fyr, og han har gjort det rigtige for at få spilletid i en stor klub. Det kan kun gøre ham godt. Mod United spillede han en uvant position på venstrebacken, men selv hans indlæg med venstrebenet var brilliante. Defensivt gjorde han også sit arbejde,” sagde Scholes til BT Sport efter kampen.

“Jeg tror, han vender tilbage til klubben efter denne sæson, hvorefter pre-season bliver altafgørende for ham. Det er på tide, at han præsterer i de pre-season kampe, så der kommer pres på Wan-Bissaka. Han er anderledes end Wan-Bissaka og har mere kvalitet i den offensive del af spillet.”

Manchester United har før holdt øje med Kieran Tripper fra Atlético Madrid og Max Aarons fra Norwich, men måske Scholes har ret.

LÆS OGSÅ: PSG holder døren åben for Messi og Ronaldo

Det ville i hvert fald betyde, at man kommer til at spare, hvilket er meget vigtigt i denne tid, hvor alle klubber er hårdt ramt på pengepungen.