Manchester United hentede sidste sommer flere forstærkninger til truppen. En af de spillere, der blev hentet til klubben, var kantspiller Facundo Pellistri, der blev hentet i Penarol for omtrent syv millioner pund.

LÆS OGSÅ: Ferdinand afslører: Roy Keane slog United-talent ned

Siden da er det ikke blevet til specielt meget spilletid for den unge winger. Faktisk er det ikke blevet til en eneste optræden under Ole Gunnar Solskjær i denne sæson.

Han kommer heller ikke til at få spilletid under den norske manager i denne sæson, da han i januar blev udlejet til La Liga-klubben Alaves i resten af 2020/21-sæsonen.

Og nu har Pellistri selv givet udtryk for, at det er noget, der ærgrer ham. Det åbnede han op omkring i et interview med ESPN:

“Jeg er glad nu, selvom jeg havde håbet på at have fået lidt mere tid i Manchester United, men i sidste ende er det klubben, der organiserer, hvad de vil med hver enkelt spiller,” sagde han til ESPN; og fulgte op med:

“Man må se det positive ved situationen, og træneren i Alaves har allerede givet mig to chancer, så det er selvfølgelig godt for selvtilliden.”

LÆS OGSÅ: Real Madrid klar til at sælge klubveteran til Manchester United

Den 19-årige Pellistri nåede at spille 37 kampe for Penarol. I de 37 kampe blev det til to mål og fire oplæg, mens det indtil videre er blevet til to kampe for Alaves i denne sæson.