Det forventes fortsat, at Manchester United vil forstærke deres defensiv med en ny midtstopper til sommer. Her skulle deres mål være at finde en ny makker til Harry Maguire, som kan samarbejde med ham på længere sigt.

LÆS OGSÅ: Journalist om United-profil: Tror de overvejer at sælge ham

Nu kommer de dog angiveligt også til at bøvle med, at Eric Bailly har fået nok. Det skriver Daily Mirror.

Den 26-årige forsvarer har været imponerende i denne sæson, og er ligeledes et vellidt medlem af truppen. Han har dog også været igennem en række skadesplagede sæsoner, siden han blev hentet til Manchester United i 2016.

Til trods for, at han har haft et noget ustabilt ophold, har Manchester United efter sigende været i dialog med Eric Bailly angående en kontraktforlængelse. Det er der flere britiske medier, der rapporterer. Hans nuværende kontrakt med De Røde Djævle står til at udløbe til sommer næste år.

Han er dog slet ikke tilfreds med Ole Gunnar Solskjærs behandling, og nu skulle han angiveligt have fået nok. Derfor kan han være på vej til en anden klub.

Ifølge The Sun er Eric Bailly nemlig slet ikke tilfreds med, at han ikke blev udtaget til startopstillingen, da De Røde Djævle vandt over AC Milan i Europa League. I dette opgør fik Victor Lindelöf derimod muligheden for at spille ved siden af Harry Maguire.

LÆS OGSÅ: Milan-boss sviner Solskjær: “Du er ikke andet end et røvhul”

Avisen skriver, at Bailly skulle have udtalt til sine venner, at han ikke har interesse i at skrive under på en kontraktforlængelse med Manchester United. Det skulle skyldes, at han ikke føler sig ønsket eller respekteret af Ole Gunnar Solskjær.