Manchester United spiller fin fodbold under Ole Gunnar Solskjær, selvom de blev smidt ud af Champions League tidligt i turneringen. Og det er også noget, som Marcus Rashford har lagt mærke til.

LÆS OGSÅ: United anbefales at hente denne spiller: Han er bedre end Fred

Det fortæller han i hvert fald til Sky Sports.

“Vi har taget nogle enorme skridt hen imod det billede af Manchester United, som vi gerne vil tegne,” siger han, hvorefter han tilføjer.

“Selvom det har været lidt op og ned, så synes jeg, at vi har forbedret os. Samtidig synes jeg også, at vi har haft nogle ærgerlige svipsere. Vi skulle for eksempel ikke være røget ud af Champions League.”

Manchester United har dog også været meget inkonsistente i denne sæson. Det gælder især i Premier League, hvor man ikke altid lever op til det niveau, man forbinder Manchester United med.

Det er ligeså noget, som Marcus Rashford har lagt mærke til, fortæller han.

“Der har været nogle enkelte kampe, hvor vi ikke har vist det sande billede af, hvor langt vi er kommet her i klubben. Og det bliver vi nødt til at arbejde mere med. Vi skal være mere stabile. Kan vi blive det, så kan vi opnå store ting, lyder det fra offensivspilleren.”

LÆS OGSÅ: Så mange millioner spytter Messi i den spanske statskasse om året

Manchester United ligger aktuelt på tredjepladsen, hvor de har otte point op til Manchester City på førstepladsen, som ligner de klare favoritter til at vinde Premier League i denne sæson.