Der skal ikke herske nogen tvivl om, at der er mange fodboldspillere, der vælger at forsøge sig som træner, når man har stillet støvlerne og den aktive karriere i skabet. Det er ikke nemt at beslutte sig for, hvad der skal ske, når fodboldkarrieren er forbi, men trænervejen er i hvert fald planen for den 26-årige Bruno Fernandes.

LÆS OGSÅ: Forhandlingsklar: Jorge Messi er landet i Barcelona

Manchester United-stjernen tør nemlig slet ikke forestille sig et liv, som fodbolden ikke er en del af.

“Jeg tror, jeg vil være træner. Helt ærligt, så vil jeg gå efter at blive træner. Jeg ved ikke hvilket hold, jeg kunne tænke mig at træne. Selvfølgelig ville det største hold være Manchester United, så ville jeg være glad,” kommer det fra Bruno Fernandes, da han besvarer et spørgsmål til Manchester Uniteds Q&A.

Han har levet et liv, der har cirkuleret sig om fodbold, og der skal heller ikke herske nogen tvivl om, at han har store følelser for sporten, hvorfor han aldrig ville kunne se sig selv uden fodbolden i sit liv.

“Med det jeg føler for fodbold, og med de følelser jeg har, så skal jeg fortsætte indenfor fodbolden. Hele mit liv har været omkring det, så jeg tænker, at fremtiden også skal være fodbold,” siger han.

LÆS OGSÅ: Medie: Joan Laporta vil hente Barca-ikon tilbage til klubben

Det er dog noget, som man – især i United – vil håbe, først ligger langt ude i fremtiden, da han i denne sæson har været Manchester Uniteds talisman. Han har været den største stjerne, og som mange mener, har båret United i mange kampe.