Bruno Fernandes topper stadig listen over Manchester Uniteds mest scorende. Han bliver dog efterfulgt af Marcus Rashford, som også har et drøn af et spark, og som samtidig er meget effektiv.

LÆS OGSÅ: United-spiller forlader klubben: De sparer 17 millioner

Han er alligevel blevet beordret til at øve afslutninger mere end tidligere, for Ole Gunnar Solskjær og resten af trænerstaben er bekymrede for, at målmændende er begyndt at kunne forudsige Rashfords spark.

Det skriver ESPN.

Solskjær savner nemlig variation i hans afslutninger. United-manageren er overbevist om, at han kan score endnu flere mål, hvis han træner evnen til at kunne placere bolden bedre i stedet for at udnytte sit kraftfulde spark.

Marcus Rashford er der dog ganske effektiv, når det kommer til afslutningerne. Han står noteret for at have 46 afslutninger i denne Premier League-sæson, og han har ramt 22 af dem inden for rammen. Det er cirka samme statistik, som Mohamed Salah, Harry Kane og Son Heung-mins, men det betyder ikke noget for Solskjær.

LÆS OGSÅ: Manchester United har budt på forsvarsspiller: Skal erstatte Marcos Rojo

Han blev da også selv betragtet som en af de de mest naturlige og kliniske afsluttere på Old Trafford af Sir Alex Ferguson, hvorfor han umiddelbart ved, hvad han taler om.