Manchester United trak det længste strå mod West Ham, da de mødtes i Premier League. Det kom efter, at Craig Dawson scorede et selvmål efter et hjørnespark.

LÆS OGSÅ: Ferdinand er forundret: Han bør skifte permanent fra United

Scott McTominay mener i stedet, at man bør hylde Uniteds evne til at vinde grimt, da han mener, at det ikke er nogen skam at vinde på den måde.

United var langt fra deres højeste niveau, da man tørnede sammen med West Ham, men de fandt en måde, hvorpå de kunne sikre sig de tre point, og det beviser, at holdet har stor styrke, mener Scott.

Det er dog ikke altid, at de formår at hente alle tre point, da man flere gange har oplevet, at de er gledet i svinget, og det er noget, man skal forbedre.

“Det er noget, vi skal forbedre. Det er ikke skamfuldt, at man spiller mod West Ham på hjemmebane og tager alle professionelle træk for at vinde kampen. Det er sådan, man af og til vinder fodboldkampe.”

“Det er ikke den mest glamourøse måde at gøre det på, men man kan ikke altid vinde 4-0 eller 5-0. Vi prøver at forbedre os, så vi kan nå til det punkt, men i øjeblikket er det kampe, der bare skal vindes på den ene eller anden måde,” siger Scott ifølge Goal.com.

LÆS OGSÅ: De skal holde sig væk: Så meget vil Dortmund have for Haaland

Manchester United går en stor uge i møde, da man skal spille returopgøret mod AC Milan i Europa League, ligesom man også skal spille FA Cup mod Leicester.