I sommerens transfervindue hentede Manchester United flere spillere til klubben. En af dem, der blev hentet til klubben, var 19-årige Facundo Pellistri fra Penarol. De betalte 8,5 millioner euro, hvilket er svarende til 63,2 millioner danske kroner.

LÆS OGSÅ: Rooney er overbevist: United vinder Premier League

Dengang lagde Ole Gunnar Solskjær op til, at den unge uruguayanske winger formentligt ville få en plads i førsteholdstruppen. Han sagde endda, at han forventede, at han ville stryge direkte ind i førsteholdstruppen.

Til trods for dette, har han dog endnu ikke fået sin debut for førsteholdet. Og det tyder heller ikke på, at det bliver i denne sæson, at han får sin debut. Der er nemlig flere kilder, herunder Fabrizio Romano, der fortæller, at han er tæt på at blive lejet ud i resten af denne sæson.

Manchester United har fortsat store forventninger til den unge kantspiller, men i øjeblikket er Pellistri dog ‘meget, meget langt fra at være god nok til Premier League’. Sådan lyder det fra en unavngiven scout, som Manchester Evening News har talt med.

LÆS OGSÅ: Edinson Cavani forklarer, hvorfor han har været en succesfuld Manchester United-signing

Efter sigende føler klubben dog, at hans niveau er højere end til klubbens reserver. Derfor mener de også, at det vil være spild at lade ham fortsætte for U23-mandskabet. Det skulle angiveligt også være det, der ligger til grund for, at Pellistri er på vej til en ny klub på en lejeaftale.