Manchester United kan potentielt ende med at sige farvel til et af deres talenter til sommer. I hvert fald hvis det står til ham selv. Det er den unge Donny van de Beek, der ifølge Daily Star ønsker at forlade Old Trafford efter mindre end en sæson.

LÆS OGSÅ: Manchester United har Pogba-afløser klar

Den hollandske spiller er blevet overrasket over, at han kun har fået lov at starte inde i to Premier League-kampe under Ole Gunnar Solskjær. Han var ellers en af deres store signings sidste sommer, hvor han blev hentet i Ajax for 35 millioner pund.

Det meste af denne sæson har han dog tilbragt på sidelinjen. Kun 11 starter er det blevet til ham på tværs af alle turneringer, til trods for, at Paul Pogba har været ude med skader i en del af sæsonen.

Den 23-årige Donny van de Beek frygter, at han ikke har nogen langsigtet fremtid med United, hvorfor han føler, at han bliver nød til at finde en ny klub til sommer, for at genstarte sin karriere.

På trods af, at han også har etableret sig på det hollandske landshold, er han også bekymret for, at hans mangel på spilletid kan føre til, at han går glip af EM med landsholdet.

Ifølge Daily Star skulle han have krævet en samtale med Ed Woodward inden sæsonens afslutning, da han ønsker at få en afklaring på, hvorfor han er blevet stort set ignoreret siden hans ankomst.

De Beek har været ude med en mystisk skade i den seneste måneds tid, men kan potentielt være klar til Uniteds opgør mod AC Milan i Europa League, som spilles torsdag.

LÆS OGSÅ: Manchester United-legende kan blive cheftræner for traditionsklub

Det kræver dog, at Solskjær rent faktisk beslutter at udtage ham til truppen. Der florerer nemlig rygter om, at den norske manager faktisk slet ikke ønskede at signe De Beek i første omgang.