Manchester United er klar til at smide både penge og spillere i retning af West Ham, for at sikre sig Declan Rice. Faktisk er de villige til at give dem frit valg mellem både Jesse Lingard, Phil Jones og Nemanja Matic i en byttehandel. Det skriver 90 Min.

LÆS OGSÅ: Eric Bailly giver alternativt svar på Messi vs Ronaldo-debatten

Efter sigende skulle den norske Ole Gunnar Solskjær være en stor beundrer af den 22-årige engelske landsholdsspiller. Skal han have ham til Manchester United, skal han ifølge spillerens agenter være klar til at betale i omegnen af 50 millioner pund til West Ham.

Dog håber Manchester United på, at de kan undgå at bruge så stor en sum penge på spilleren. Det vil de gøre ved at forsøde handlen med én af deres egne spillere. Lingard er et oplagt valg, men han er allerede udlejet til West Ham, hvor han har scoret tre mål og lavet en enkelt assist i de første fire opgør for klubben.

Både Matic og Jones kan ende med at indgå i en potentiel byttehandel. Fælles for alle de tre spillere, der overvejes at bruge i en byttehandel er, at deres kontrakter med klubben er korte. Derfor vurderes trioen heller ikke til at være mere værd end 30 millioner pund.

LÆS OGSÅ: Ian Wright: United-stjerne er frustreret over holdkammerater

Af denne årsag skulle United angiveligt også være klar til at betale en anseelig sum penge for at sikre sig Declan Rices underskrift. De Røde Djævle skulle være åbne over for at inkludere både en eller flere spillere i en handel. De ser nemlig Rice som en spiller, der kan vise sig at blive nyttig på både den defensive midtbane, men også i det centrale forsvar.