Manchester United formåede at nedsable Southampton i gårsdagens opgør i Premier League. Det endte nemlig med en sejr til førstnævnte på hele 9-0 på Old Trafford, hvorfor Southampton-manager Ralph Hasenhüttl var en bitter mand.

LÆS OGSÅ: ”Han er et godt sted mentalt”: Solskjær får det bedste frem i United-profil

Det var han dog også fordi, Alexandre Jankewitz fik sin første Premier League-kamp i karrieren, da Southampton var på besøg på Old Trafford.

Den 19-åriges første kamp blev dog en kort en af slagens, da han efter blot halvandet minut fik rødt kort for en slem stempling på Scott McTominay fra United.

Det var i kølvandet af dette, at Southampton endte med at blive udslettet, og efter ydmygelsen var klubbens cheftræner, Ralph Hasenhüttl meget bitter over teenagerens aktion mod Scott.

“Det var et dumt frispark fra den unge knægt, og det dræbte det hele. Vi hertil med to målmænd på bænken, og jeg ønskede at give et par unge spillere chancen for at vise sig frem. Da jeg så, hvad der skete, var det bedre at tage dem ud, for det ser skidt ud at have tabt 9-0 i sin debut,” lød det fra Hasenhüttle ifølge BBC Sport.

Det var dog ikke kun Alexandre Jankewitz, der blev vist ud. Det samme skete, da Jan Bednarek blev sendt tidligt i bad, og der var derfor ikke meget tilbage til at stå imod Uniteds dominerende mandskab.

“Vi prøvede at holde målet rent i anden halvleg, i det omfang vi kunne. Men med ni mand var det for nemt for dem at score.”

LÆS OGSÅ: Solskjær efter 9-0-sejr: Frygtede at kampen ville ende uafgjort

Det er ikke første opgør, Ralph Hasenhüttl taber med 9-0. Det selvsamme skete, da de mødte Kasper Schmeichel og Leicester-mandskabet i 2019.