Kevin de Bruyne skrev under på en ny aftale med Manchester City tilbage i april, hvor han skulle have væltet David de Gea af tronen, som han sad på med titlen som Premier Leagues bedst betale spiller. Men nu skulle også Kevin de Bruyne kunne miste sin lukrative hæder.

LÆS OGSÅ: Inter vil hente Barca-spiller, som også er på radaren i Juventus

The Sun mener at vide, at Manchester United er klar til at tilbyde Paul Pogba en kongekontrakt for at få ham til at blive i klubben, hvor han skulle stå til at tjene en ugeløn på £400.000, svarende til 3,59 millioner kroner.

Paul Pogbas nuværende kontrakt står til at udløbe til sommer, og adskillige medier melder, at man i Manchester United forventer det værste, altså at han forlader klubben på en fri transfer. Hertil kommer det, at Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær ikke har lagt skjul på, at Paul Pogba skal bruges som en nøglespiller i det nye projekt.

Det kom dog for nylig frem, at Paul Pogba skulle have et ønske om at spille for Real Madrid, hvorfor han altså skulle være fristet til at tage turen fra Old Trafford til Santiago Bernabeu, hvorfor man altså endnu ikke ved, hvad fremtiden bringer.

LÆS OGSÅ: Messi har accepteret kontrakttilbud

I øjeblikket skulle Pogba tjene omkring £290.000 om ugen. David de Gea tjener angiveligt £375.000, mens Kevin de Bruyne skulle være lige under de £400.000.