Det er ikke nogen hemmelighed, at mange fulgte med fra kanten af sædet, da man endnu ikke vidste, om United ville sikre Cavanis underskrift på en ny aftale. Det blev dog mandag bekræftet, at “El Matador” kommer til at tage en tørn mere på Old Trafford, hvorfor snakket om en ny angriber altså er faldet lidt hen.

LÆS OGSÅ: Solskjær er meget begejstret for United-profil: Han er blevet mere moden

Den et-årige forlængelse betyder altså, at man har skarpskytten til rådighed, og i kølvandet på denne nyhed, har den Manchester United-legenden Gary Neville været ude at sige, at man kan forvente, at det, som man tidligere har oplevet, bliver Jadon Sancho, som Solskjær kommer til at købe til sommer.

Har man fulgt Manchester United under transfervinduet sidste sommer, kan det bringe dårlige minder frem, når man nævner Sancho. De Røde Djævle brugte nemlig langt det meste af tiden i jagten på netop Dortmund-stjernen, men det endte som bekendt med at ryge i vasken.

Det har dog angiveligt ikke medført, at man helt har droppet interessen, da Bild nu erfarer, at man vil forsøge sig me at hente ham igen – men med en anden strategi.

Den nye strategi, man han planlagt, skulle skyldes, at Manchester United har en ambition om at lukke en handel hurtigt, da man ønsker at hente ham inden EM-slutrunden.

LÆS OGSÅ: Sviner United og Liverpool: “Tag deres titler fra dem”

Som tidligere nævnt, så formåede United ikke at hente Sancho sidste sommer, men man kan trøste sig med, at han på daværende tidspunkt havde et prisskilt på 900 millioner kroner. Men Dortmund har som bekendt også taget skade af coronapandemien, hvorfor Sancho også har fået et markant prisfald, hvorfor han altså nu skulle koste 675 millioner kroner.

Garry Neville mener, at dette ville være det mest usandsynlige udfald, da man ikke længere regner med, at United skulle have interesse i spillere som Haaland, selvom mange mener, at Harry Kane stadig er oppe at vende.