Manchester United ønsker at give Wan-Bissaka mere konkurrence, og har i denne forbindelse blikket rettet mod to spillere

Manchester United har angiveligt et ønske om at hente en ny højreback i det kommende transfervindue til januar. Ifølge 90min skyldes dette, at de ønsker at give Wan-Bissaka mere konkurrence.

LÆS OGSÅ: Vil beholde ham: Dortmund klar med tilbud til Haaland

I øjeblikket er det nemlig Aaron Wan-Bissaka, der er førstevalget på denne position hos De Røde Djævle. De føler dog, at han skal have mere udfordring på pladsen, og derfor vil de bringe mere konkurrence ind i truppen.

I denne forbindelse har de ifølge GOAL kig på flere spillere. Angiveligt har de både Rangers-mand Nathan Patterson samt Norwichs Max Aarons på radaren, hvorfor de begge er med i overvejelserne om en ny højreback.

Kaster man et blik på statistikken, er det også nemt at se, at Ole Gunnar Solskjær ikke har mange andre muligheder på denne position. I denne sæson er det blevet til otte kampe for Wan-Bissaka, der har fået 665 minutter på banen i disse kampe. Det er et gennemsnit på 83 minutter pr. kamp.

LÆS OGSÅ: Har taget kontakt: Barcelona vil hente tidligere La Masia-spiller

Det forventes ikke, at De Røde Djævle har planer om at være synderligt aktive i det kommende transfervindue. Ifølge 90min er det derfor primært en ny højreback, der er en prioritet for Manchester United i vinterens transfervindue, så de netop kan give mere konkurrence til den 23-årige englænder.