I takt med, at man fik fyret Frank Lampard i Chelsea, har de efterhånden trukket følehornene helt tilbage, men det gælder ikke Liverpool og Manchester United, som begge fortsat er interesseret i Declan Rice.

LÆS OGSÅ: Kane står på ønskelisten hos City og United: Så meget kræver Spurs for ham

Det skulle især være Manchester United, der jagter den 22-årige Declan Rice, da de er store beundrere af ham.

Det erfarer The Transfer Window Podcast.

“Rice er ikke længere på listen over mulige transfermål for Chelsea, men han har i den grad vakt interesse i Liverpool og Manchester United. Begge klubber har udtrykt interesse over for agenten og bedt om at blive informeret, hvis der bliver budt på den engelske landsholdsspiller,” fortæller transfereksperten Ian McGarry i The Transfer Window Podcast.

“Det er vores information, at det lige nu er Manchester United, der udviser størst interesse af de to klubber, men et køb er baseret på mulige spillersalg.”

Vi er dog fortsat i coronatiden, hvorfor man naturligvis i United ikke ønsker at øge omkostningerne mere end højst nødvendigt. Det betyder, at de altså også skal have sendt mindst én spiller afsted, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at hente Rice.

LÆS OGSÅ: ‘Lionel Messis fremtid er nu tættere på Manchester City end Barcelona’

” Det er vores information, at Manchester United ønsker at sælge mindst en af Fred, McTominay elller Matic, før Rice bliver hentet. Det skyldes transfersum, løn og kontrakten, for i denne situation ønsker klubben ikke at tilføje endnu en dyr spiller til deres 25-mandstrup,” siger McGarry.