Det er ikke noget nyt, at spanske klubber er glade for at inkludere høje frikøbsklausuler i deres spilleres kontrakter. Dette er også gældende for Saul Niguez’ kontrakt med Atletico Madrid, der har en frikøbsklausul på 150 millioner euro.

LÆS OGSÅ: Officielt: Manchester United indgår aftale med ny trøjesponsor

Derfor skal man som køber have hele 1,1 milliarder danske kroner op af lommen, for at indfri klausulen. Det er en pris, som Manchester United ikke er villige til at betale. Det ændrer dog ikke på, at de gerne vil hente den 26-årige spanske spiller.

Medierne La Razon og Cadena SER skriver nemlig, at Manchester United er meget interesserede, men de har planer om at byde et markant mindre beløb.

Gennem de seneste mange sæsoner har Saul været fast mand under Diego Simeone i Atletico Madrid. I denne sæson er det dog ikke blevet til helt så mange minutter på banen, hvilket bl.a. har ført til, at han ikke er blevet udtaget til det spanske landshold.

På baggrund af dette skulle han være utilfreds og derfor have et ønske om at forlade Atletico Madrid. Klubben skulle angiveligt være villige til at opfylde hans ønske. Indtil videre er det dog kun Manchester United, der er blevet nævnt som interesserede.

Til trods for den høje frikøbsklausul, ønsker Manchester United ikke at byde mere end 35-50 millioner euro. Det vil sige, at de har planer om at byde ind med et beløb, der er 745 millioner kroner under spillerens frikøbsklausul.

LÆS OGSÅ: Manchester United-profil har indgået mundtlig aftale med ny klub

I denne forbindelse bør det dog pointeres, at den spanske storklub næppe forventer at få i nærheden af 1,1 milliarder for Saul Niguez. Faktisk hævdes det, at 50 millioner euro (371 mio. kr.) skulle være nok. Det er nemlig nok til at købe Napoli-profilen Fabian Ruiz som erstatning.