Manchester United har rettet øjnene mod Bundesligaen, hvor de er blevet sat i forbindelse med flere spillere. Blandt andet har de været sat i forbindelse med Borussia Dortmunds Jadon Sancho og Erling Haaland.

LÆS OGSÅ: United risikerer at skulle betale Sporting Lissabon millionbeløb for Bruno-hæder

Nu afslører den britiske avis The Express, at De Røde Djævle har fået øjnene op for den 22-årige Bayer Leverkusen-forsvarer Edmond Tapsoba. Derudover skriver avisen også, at de allerede har holdt forhandlinger med holdkammeraten Leon Baileys agent.

Den 23-årige jamaicaner siges at være et af navnene, der har fundet sin vej til klubbens liste over forstærkninger til højrekanten. Desuden er han tidligere blevet nævnt som et billigere alternativ til Jadon Sancho, der forventes at koste mellem 345 millioner og 430 millioner kroner.

De Røde Djævle siges derfor at have taget kontakt med henblik på at etablere, hvorvidt den nuværende Leverkusen-spiller er åben over for et skifte til Old Trafford efter denne sæson.

Helt så langt i processen er De Røde Djævle dog ikke med midterforsvarer Tapsoba. The Express skriver, at en højt respekteret fodboldskikkelse i Tyskland skulle have anbefalet den unge forsvarer til Manchester United. Siden da har de holdt et nøje øje med den 22-årige forsvarer.

LÆS OGSÅ: Tidligere United-spiller med skarp kritik af Harry Maguire

Tapsoba bliver anset for at være en af de mest lovende forsvarsspillere i Bundesligaen. I denne sæson har præsteret på imponerende vis, hvilket også ses på hans statistik. Desuden har en frikøbsklausul på 380 millioner kroner.