Det er ikke nogen hemmelighed, at der har fulgt et helt cirkus med til Manchester, efter de hentede Paul Pogba til klubben. Han har nemlig været hovedpersonen i mange nyheder, hvor flere af dem, er negativt ladet, hvilket naturligvis har medført, at flere fans kalder på, at han skal sælges.

LÆS OGSÅ: Galatasaray vil leje United-stortalent

Det hele så dog også ud til at være kørt ud på et sidespor for Paul Pogba, som for en stund var blevet degraderet til en bænkplads i Manchester United. Men han formåede at komme på rette kurs og genvinde sin plads, eftersom han begyndte at ligne sit gamle jeg på banen.

Han har dog også en kontraktsituation, der begynder at presse på, eftersom han snart har et år tilbage af sin kontrakt med Manchester United, hvorfor man naturligvis skal have snakket med franskanden om, hvad fremtiden skal byde på.

Det vil klubben gerne have afklaret hurtigst muligt, da de angiveligt er bange for, at han vil lade kontrakten løbe ud og skifte på en fri transfer.

Det erfarer ESPN.

Han vil frit kunne forhandle med bejlere i starten af næste år, hvor man som bekendt har flere klubber, der har meldt sin interesse, herunder Paris Saint-Germain, Real Madrid og Juventus.

LÆS OGSÅ: Messi har accepteret kontrakttilbud

Manchester United skulle derfor have ønsket, at man indleder en dialog efter Europa Mesterskaberne, hvor man skal sætte Solskjærs plan i værks, som skulle have til grundlag at gøre Manchester United til konkurrencedygtige mod hold som Manchester City i Premier League og endelig vinde et trofæ.