Det har i lang tid været rygtet, at Manchester United har en stor interesse i at sikre sig Erling Haaland. Nu er mediet 90min dog gået skridtet videre. De har nemlig skrevet, at Haaland er deres overordnede prioritet.

LÆS OGSÅ: Ven til United-spiller: “Han føler, at klubben har været meget respektløse”

Ledelsen i Manchester United er dog godt klar over, at de skal betale på den forkerte side af 100 mio. pund, hvis de vil sikre sig hans underskrift til sommer.

Ifølge 90min har det fået den engelske klub til at overveje at bruge den udskældte midtbanespiller Donny van de Beek som en del af handlen med tyske Borussia Dortmund.

Hollænderen blevet hentet til Old Trafford fra Ajax sidste sommer, men han har haft svært ved at cementere sin plads i truppen. Han har derfor kun fået to starter i Premier League i denne sæson, hvilket har medført, at flere eksperter har kritiseret købet af Van de Beek, der kostede 40 mio. pund.

Klubledelsen er opmærksomme på, at de risikerer at tabe penge på Van de Beek, hvis de forsøger at sælge ham i en ren handel. Der vil nemlig næppe være klubber, der er direkte ivrige efter at betale prisen som følge af hans nuværende form.

Derfor overveje de at bruge hans værdi som en del af en handel med Dortmund. 90min skriver, at det er blevet foreslået overfor Dortmund, som efter sigende skulle være ‘modtagelige’ overfor idéen om at skrive under med den hollandske midtbanespiller.

LÆS OGSÅ: Klublegende om United-midt: “Ligner en fyr, der vandrer fortabt rundt”

United har dog ikke blot tilbudt Van de Beek til Dortmund. Angiveligt skulle de være villige til at bruge ham som en del af handlen med flere andre klubber.