I takt med, at en sæson ender, er der ofte mange rygter og kontraktsituationer, man kan følge med i fra sidelinjen, og denne gang er der i hvert fald nok kontraktsituationer at snakke om, herunder i Manchester United, hvor man fik forlænger med Edinson Cavani, men hvor man dog også har en spiller som Juan Mata, hvis kontrakt udløber i næste måned.

LÆS OGSÅ: Simon Kjær hyldes verden over: Han er et stort forbillede

Manchester United har dog bekræftet for to uger siden, at man har initieret en dialog med midtbanespilleren om en forlængelse.

Ifølge Daily Star vil han skulle acceptere en markant lønnedgang i sin nye kontrakt, hvis han ønsker at blive i klubben.

De mener at vide, at hans ugentlige løn vil falde fra £170.000 til £100.000.

Den tidligere Chelsea-spiller er ikke ligefrem i spotlyset under Ole Gunnar Solskjær, hvor han i denne sæson står noteret for at have optrådt for United i 18 kampe, og det bliver ikke bedre af, at Manchester United forventes at tilføje flere offensive talenter i det kommende transfervindue, da det vil begrænser hans spilletid yderligere.

LÆS OGSÅ: Barcelona udser sig Premier League-profil som alternativ til Wijnaldum

Mata er dog vellidt blandt klubbens fans efter de syv år, han har været i klubben, ligesom han også er vellidt i truppen.