Manchester Uniteds trænerstab er overbevist om, at Ole Gunnar Solskjær kommer til at give Shola Shoretire sin debut i denne sæson. Den 17-årige playmaker har vakt interesse fra Europas store klubber, herunder Juventus, Paris Saint-Germain, Bayern München.

LÆS OGSÅ: Ole Gunnar Solskjær om nyindkøb: Han skal vænne sig til Premier League

Han skulle dog angiveligt have planer om at afvise alle tilbud, da han ønsker at blive i United, mener Daily Mail.

Shoretire har nemlig imponeret i Manchester United. Han er blot 17 år, men han har allerede vist gode takter for klubbens U23-mandskab. Det skulle have medført, at man er klar til at forlænge med stortalentet.

Europas elite skulle dog ønske at hente stortalentet, men han skulle ikke have nogen interesse i at forlade Manchester United. Og det siges nu, at det bliver kvitteret med en førsteholdsdebut i denne sæson, selvom han skal konkurrere med nogle af Uniteds bedste.

Han spiller nemlig samme rolle som Bruno Fernandes, Paul Pogba og Donny van de Beek. Det tyder dog på, at han vil være inde omkring førsteholdet inden alt for længe, og han skulle derfor have snakket med Marcus Rashford, Mason Greenwood og Michael Owen om sin fremtid.

LÆS OGSÅ: Lingard forklarer: Derfor valgte jeg West Ham

De har alle rådet ham til at blive i klubben. De har nemlig ligeså set, at han har en god balance, fart og øje for målet, hvorfor Rashford og Greenwood håber, at han følger i deres fodspor.