Der er ikke mange dage mellem, at den spanske presse spekulerer i, hvordan nuværende Real Madrid-træner Zinedine Zidanes fremtid ser ud. Flere spanske medier har allerede spekuleret i en potentiel fyring af franskmanden, når denne sæson er slut.

LÆS OGSÅ: Liverpool vil stjæle transfermål for næsen af FC Barcelona

Præstationerne har nemlig været manglende for Real Madrid, der blandt andet måtte se sig slået ud af Copa del Rey af Alcoyano fra den tredjebedste række. Desuden er de syv point efter Atletico Madrid i La Liga, til trods for at Diego Simeones tropper har spillet to kampe færre end Zinedine Zidanes.

Det er dog ikke ensbetydende med, at Zinedine Zidane har i sinde at give op på trænerjobbet i Real Madrid, som han selv siger, at han godt kan lide.

“Hvorfor skulle jeg forlade Real Madrid? Jeg laver, hvad jeg godt kan lide. Det er fodbold, der er hårde øjeblikke, men du kommer i gennem dem,” siger han ifølge Marca og fortsætter:

“Vi er alle i samme båd her. Jeg føler støtte fra alle. I må sige, hvad I vil sige, men vi ved, hvad vi skal gøre. Vi skal bare gøre tingene ordenligt, som vi gjorde det for tre-fire uger siden.”

Slutteligt kommer han ind på, at de selvfølgelig ønsker at ændre situationen, men at man må acceptere, at der kommer svære øjeblikke i en sæson.

LÆS OGSÅ: Medie: Jon Dahl Tomasson vil hente SønderjyskE-profil til Malmö

“Der er svære øjeblikke i en sæson, og det må du acceptere, for det hjælper i de svære situationer. Det er det, vi gør. Vi ønsker at ændre situationen,” siger Zinedine Zidane ifølge Marca.