Til sommer kan Edinson Cavani potentielt ende med at vinke farvel til Manchester United. Hans nuværende kontrakt udløber nemlig til sommer, og han har endnu ikke indgået en aftale om forlængelse.

LÆS OGSÅ: McTominay: Min eneste prioritet er at vinde et trofæ med Manchester United

Der har dog været spekulationer om, hvorvidt dette kommer til at ske. United-manager Ole Gunnar Solskjær har selv udtalt, at han ikke vil udelukke, at en forlængelse med Cavani kan komme på tale. Derfor er det altså ikke utænkeligt, at han får lov til at blive hos De Røde Djævle. Det er dog ikke en holdning, som Mario Rebollo deler.

Mario Robello ernærer sig i øjeblikket som assistenttræner for landsholdet i Uruguay. Hvis det står til ham, så se han hellere, at Cavani finder sig et andet sted at spille, end at blive i Manchester United. Han mener nemlig, at det vil kunne gavne på Edinson Cavani, men også Uruguays landshold.

Det har han gjort klart overfor mediet TyC Sports.

“Det ville være godt, hvis han forlod United. Han er nødt til at finde en klub, hvor han får en rytme og føler sig godt tilpas. Det ville også være til gavn for os her på landsholdet,” siger han.

LÆS OGSÅ: Transferkamp mellem Manchester-klubberne: Jagter Wolves-profil

Den 34-årige Edinson Cavani har siden sin ankomst spillet 18 kampe i Premier League for Manchester United. I disse kampe er det lykkedes ham at sende bolden i nettet seks gange.