Viborg sænkede FC København i sidste øjeblik af deres indbyrdes kamp. Det satte en effektiv stopper for FCKs stime på fem kampe uden nederlag.

Samtidig giver det fornyet spænding i toppen af Superligaen, hvor både Brøndby og FC Midtjylland i aftenens kampe har mulighed for at indhente københavnerne.

FCKs træner, Jacob Neestrup, var ikke tilfreds med pointudbyttet, og savnede handling fra sine forsvarsspillere i den afgørende situation i kampen.

Her mente træneren, at Kevin Diks burde have trukket et rødt kort for at stoppe modstanderen fra at score:

“Det er i sådan en situation, man må tage et rødt kort,” udtalte han efter kampen.

Neestrup var af den overbevisning, at FCK havde styr på kampen og havde skabt chancer nok til, at de burde have vundet kampen.

FCK var også klar bedst særligt i første halvleg, hvor de sad på det meste af spillet. De formåede dog ikke at lukke kampen, og i anden halvleg kom Viborg mere med i spillet og fik først udlignet, hvorefter de langt inde i overtiden fik en friløber, der afgjorde kampen til deres fordel.

Jacob Neestrups kommentar om, at Diks skulle trække et rødt kort for flere Viborg-fans til at undre sig over, hvor trænerens fair play-tanker er.

“Tillykke til VFF og ikke værdigt af en FCK-træner der skal være et forbillede, at ønske sin spiller trak et rødt kort,” skriver en fan blandt andet.