United lignede umiddelbart det overlegne, da de både havde mere boldbesiddelse og flere chancer. Til trods for dette, lykkedes det dem dog ikke at få scoret ét eneste mål på Selhurst Park. Det betød også, at de måtte forlade banen med et enkelt point, efter opgøret mod Crystal Palace.

LÆS OGSÅ: Derfor var David De Gea ikke i målet mod Crystal Palace

I løbet af anden halvleg blev Harry Maguires frustrationer ved med at vokse. Til sidste endte det med, at han sendte et tilråb i retning af Marcus Rashford, fordi han ikke længere kunne holde på sine frustrationer.

Ed Aarons, der er journalist hos The Guardian, rapporterede, at Harry Maguire gjorde det meget klart, hvad han ønskede og krævede af sin holdkammerat, da Rashford spurgte, hvad han forventede ham.

“Hvad vil du have mig til at gøre?” lød det efter sigende fra Marcus Rashford, hvortil Maguire hurtigt: “Kom fucking tilbage ‘onside’.”

Det er ikke uden grund, at Harry Maguire valgte at råbe netop dette efter sin engelske holdkammerat. Der er nemlig ingen anden spiller i Premier League, der er blevet taget i offside, end Rashford er i denne sæson.

LÆS OGSÅ: Inter skylder Manchester United stort millionbeløb

I og med, at de kun fik et enkelt point med fra opgøret mod Crystal Palace, betyder det, at de nu er hele 14 point efter Manchester City, der indtager førstepladsen i Premier League. Derfor begynder det efterhånden også at ligne mere og mere, at trofæet ender i den blå del af Manchester.