Manchester United betalte en sum på 130 millioner kroner, da de i slutningen af sommerens transfervindue sidste år hentede Alex Telles.

LÆS OGSÅ: Klar til at sælge: Manchester United fastsætter prisen for David De Gea

Pointen med dette indkøb var, at den brasilianske forsvarer skulle hentes til Old Trafford, hvor han skulle give Luke Shaw konkurrence. I denne sæson har Luke Shaw dog formået at levere nogle af de bedste præstationer i sin karriere. Som følge af dette, har han også fået rigtig meget spilletid.

I de seneste ni ligakampe har han siddet på bænken, og i alt er det kun blevet til syv kampe i Premier League for den 28-årige venstreback i denne sæson. Nu skriver den portugisiske avis Record, at han ikke vil afvise et skifte væk fra Old Trafford, selvom han kun har været i klubben i en enkelt sæson.

Alex Telles skulle angiveligt være opsat på at finde en måde at få mere spilletid på. Det bliver dog ikke nemt for ham, da Luke Shaw på det seneste har præsteret på et imponerende niveau. Derfor er der ikke just nogen udsigt til, at Alex Telles begynder at få mere spilletid i Manchester United.

LÆS OGSÅ: Nu åbner Ole Gunnar Solskjær op omkring Van de Beek

Dette har resulteret i, at Alex Telles er begyndt at blive kædet sammen med et skifte til en ny klub. Blandt andet er han blevet sat i forbindelse med Sporting Lissabon. Her vil han skulle bruges som en del af et bud på Nuno Mendes.