Da Manchester United tog imod AC Milan på Old Trafford, var det blandt andet med Eric Bailly i truppen. Da de skulle returopgør på San Siro forholdte det sig dog anderledes. Her var nemlig slet ikke udtaget til truppen.

LÆS OGSÅ: Ferdinand om udskældt United-spiller: Han kan tilføre værdi

Og det faldt ikke i god jord hos Eric Bailly, der reagerede på en ‘respektløs måde’ over at få at vide, at han ikke skulle i aktion. Det oplyser The Transfer Window Podcast. Noget tyder dog på, at han ved, at hans reaktion var i overkanten, for han har efterfølgende valgt at sige undskyld Ole Gunnar Solskjær samt resten af truppen.

Dog har han hverken undskyld eller beklaget sin vens nylige udtalelser til Sky Sports. Her fortalte en unavngivne kilde, som efter sigende skulle være en tæt ven til Bailly, at han ikke var tilfreds med, at han ikke er fast starter. Hertil blev der også sagt, at han vil have en garanti om mere spilletid fra United-manager Solskjær.

LÆS OGSÅ: Luke Shaw åbner op om svær tid under Mourinho

Baillys nuværende kontrakt udløber i sommeren 2022. Når denne kontrakt er udløbet, ønsker han at blive i Manchester United. Dog skulle han angiveligt have et krav om, at de skal begynde at vise den respekt, han føler, han fortjener.