Liverpool står over for de sidste 14 kampe under Jürgen Klopps ledelse, da den tyske træner forbereder sig på at tage afsked med Anfield.

Reds mødte Sheffield United torsdag aften i Premier League – en kamp, hvor du kan se målene nederst i artiklen, mens Atalanta venter i Europa League-kvartfinalen næste uge.

Der er stadig en chance for, at Klopp kan afslutte sin tid i klubben med en trippel, efter allerede at have sikret sig Carabao Cup-trofæet.

Det er nu over to måneder siden, Klopp annoncerede sine planer om at forlade klubben til sommer, en beslutning der tog både spillere og fans på sengen, da den 56-årige indrømmede, han ‘manglede energi’ til at fortsætte.

Til trods for planer om at tage et år væk fra fodbold, er Klopp allerede blevet sat i forbindelse med andre klubber, mest bemærkelsesværdigt hos Barcelona og det tyske landshold.

Liverpools anfører, Virgil van Dijk, forventer ikke, at han vil være væk fra fodbolden længe. I et interview med The Times sagde den hollandske forsvarsspiller: “Jeg tror, han traf den beslutning for ham og hans familie, og han havde brug for det år væk. Jeg tror bestemt, han vil være tilbage ret hurtigt, fordi han lever og ånder for fodbold. Vi får se.”

“Jeg havde aldrig forestillet mig, at jeg skulle spille i Liverpool uden ham som træner. Når du tænker på Liverpool, er Jürgen Klopp en af de første personer, du tænker på. Han er en del af byens kultur. Og den succes, vi har haft, har været utrolig.”

Det skriver Liverpool.com.

Mens Klopp sandsynligvis vil holde sit ord om at tage et sabbatår, synes det klart, at han en dag vil vende tilbage til trænergerningen. Hvornår det bliver, er stadig uvist, men hans kaptajn kan tydeligvis ikke forestille sig, at han aldrig vender tilbage.

Fokus er dog nu på at sikre, at han forlader Anfield på et ultimativt højdepunkt.