Virgil van Dijk har ikke været på banen for Liverpool siden oktober. Og det kommer heller ikke til at ske igen i denne sæson. Der er dog en potentiel chance for, at han skal deltage ved EM til sommer, men ikke alle mener, at det er en god idé. Blandt andet vil det ikke falde i god jord hos Jürgen Klopp.

LÆS OGSÅ: United-legende forklarer: Dette var Cristiano Ronaldos problem i England

Ifølge det britiske medie The Mirror vil Virgil van Dijk fokusere på EM-slutrunden som et muligt sted for et comeback. Klopp ønsker derimod, at hollænderen bruger sommeren på at fuldføre sin genoptræning i Liverpool. Derfor kan det ende med, at spille og træner kommer på kollisionskurs, hvis ikke de kan blive enige.

Den hollandske landstræner Frank de Boer har allerede givet Virgil van Dijk en garanti for, at han kan få en plads i EM-truppen. I og med, at han på det seneste er begyndt at kunne løbe igen, og desuden er godt i gang med sin genoptræning, er det ikke utænkeligt, at det kan komme på tale.

LÆS OGSÅ: Solskjær: Denne United-spiller skulle ikke have været solgt

Både Jürgen Klopp og Liverpools lægestab har dog udtrykt, at de er meget bekymrede for, hvad der kan ske, hvis Virgil van Dijk kommer i aktion til EM. Derfor mener de, at det bedste ville være, at han fokusere på sin genoptræning i Liverpool.