Under en kamp i Argentina blev der affyret skud fra tribunen. En træner blev ramt af skud, og spillerne flygtede i panik.

Huracan Las Heras mødte Ferre General Pico i en kamp i den tredjebedste række i Argentina søndag aften.

LÆS OGSÅ: Messi: Jeg vil tilbage til Barcelona

Kampen endte dog med at blive afbrudt under meget dramatiske omstændigheder, da Huracan Las Heras var foran med 3-1. Det skriver bold.dk.

Da kampen begyndte at nærme sig sin afslutning, blev der nemlig pludselig affyret skud fra tilskuepladserne. Det fik naturligvis spillerne til at flygte ind i omklædningsrummet, men så langt nåede Ferre General Picos træner Mauricio Romero dog ikke. Han blev nemlig ramt i skulderen.

Efterfølgende blev han hurtigt til et nærliggende hospital, hvor han fik behandling. De efterfølgende meldinger lyder, at træneren har det godt efter omstændighederne.

Det vides ikke, hvem der stod bag skudet, men angiveligt har der været interne stridigheder mellem fansene af Huracan Las Heras. Det har også fået klubben til at fordømme handlingen på de sociale medier.

Kampen blev naturligvis afbrudt, inden den blev spillet færdig. Det står dog endnu ikke klart, om det er planen, at den skal spilles færdig, og hvad konsekvensen af den skudepisoden bliver.

LÆS OGSÅ: United-spiller vil væk: Har bedt agent gennemtvinge skifte

Du kan se episoden herunder, hvor Mauricio Romero bliver ramt af skud, og både spillere og dommere dernæst flygter fra banen i ren og skær panik.