Han var udset til at være en vital del af Ronald Koemans planer for Barcelona, men nu vil klubben sælge Philippe Coutinho.

FC Barcelona har tilsyneladende planer om at sælge Philippe Coutinho i januar. Det skriver den catalanske avis SPORT.

LÆS OGSÅ: Conte har udset sig første signing: Ham vil han hente til Tottenham

Ifølge avisen er klubbens ledelse ikke tilfreds med den brasilianske stjernes seneste præstationer. I stedet for at lade ham varme bænken, har de derfor besluttet at sælge ham i det kommende transfervindue.

At Sergi Barjuan, der har taget midlertidigt over som træner i Barcelona, valgte ikke at bruge ham i tirsdagens opgør mod Dynamo Kiev, er endnu et bevis på, at han ikke er inde i varmen i den catalanske klub.

Derudover peger SPORT på, at det vil være svært for trænerstaben at få integreret den 29-årige Coutinho i deres 4-3-3-formation. Dette skulle angiveligt være endnu en af årsagerne til, at de ønsker at skille sig af med ham allerede i januar.

Det vides ikke, om Barcelona allerede på nuværende tidspunkt er i dialog med potentielle købere af Coutinho. Der har dog været rygter om, at Newcastle United vil forsøge at bringe ham til Premier League.

Hvorvidt Coutinho ønsker at tørne ud for Newcastle, er dog ikke sikkert. Sandsynligvis er den 29-årige brasilianer dog åben for at lade sig sælge, da hans spilletid har været begrænset på det seneste.

LÆS OGSÅ: Sergi Barjuan roser Barca-stjerne: Han gør forskellen

I denne sæson er det blevet til 11 optrædener for den catalanske klub, hvori han har bidraget med et enkelt mål.