Argentina er kommet godt fra start i den sydamerikanske VM-kvalifikation. Natten til fredag dansk tid skulle de forsøge at tage en tredje sejr i tre kampe, da de fik besøg hjemme af Paraguay.

Som sædvanligt var Lionel Messi at finde i startopstillingen for sit landshold, hvor han havde selskab af Lautaro Martinez i front. Derimod havde Angel Di Maria fået æren af at starte på bænken.

Gæsterne kom bedst fra land, da Angel Romero halvvejs gennem først halvleg scorede på et straffespark, der blev begået af Lautaro Martinez. Romero kunne derfor gøre det til 1-0 til gæsterne fra Paraguay.

Kort før pausen kunne Argentina dog svare igen, da Nicolas González scorede med hovedet på et hjørnespark fra Giovani Lo Celsos. De to hold gik derfor til pause med en lige stilling.

Efter omtrent en times tid kom Lionel Messi på tavlen, da han satte sidst fod på bolden, og dermed fik scoret på et flot og velspillet argentinsk angreb.

Målet fik dog ikke lov til at stå, da det blev annulleret efter en VAR-gennemgang, eftersom der før målets opbygning var blevet begået et frispark mod Paraguay.

Det betyder også, at opgøret endte 1-1. Det ændrer dog ikke på, at Argentina fortsat er at finde i front i deres kvalifikationsgruppe.